God morgon

Idag är jag verkligen jätte trött. Orkar knappt resa mig ur soffan för att göra lite frukost. Jag brukar alltid äta frukost men inte idag.. Nu dags för Vakna med the voice, det gänget får mig alltid på bra humör på morgonen...
Är hemma igen runt kl 4 så vi hörs sen :)


Mascara


jag kollar runt lite på olika bloggar och många visar vilket smink det använder så jag tänkte passa på att visa vilken mascara jag använder och den är super bra. Jag rekomenderar den verkligen. Det är bra pris 149:- tror jag den kostar inte mer iaf.. Har ni inte hittat en mascara som passa just er så tycker jag verkligen att ni ska testa den. :)





Våffeldagen

Usch vad ont i magen jag har, Simon Alex och jag har precis tryckt i oss massa våfflor med grädde och sylt. Men som tur är så är det bara våffeldagen en gång om året.
Så jag bestämde mig för att gå ut på långpromenad tidigare idag så jag slapp känna allt för mycket ångest över alla våfflor. För snart är det balen bara 2 månader kvar, inte ens det. Så bäst att jag tänker mig för så jag kommer i min underbart fina klänning...

Nu dags för efterlyst, det är lite läskigt det programet men väldigt intresant.. Kollar inte gärna på det själv för då kan jag inte sova sen. Jag är så himla barnslig när det gäller sånt. Är ganska rädd av mig.

Bloggar igen innan jag går och lägger mig :)

Nationella prov.

Nu har jag haft nationella prov både måndag och tisdag i Svenska B. Så himla skönt att det är över nu.. Jag valde att hålla mitt tal om Skönhetsideal om att man solar solarium, opererar brösten osv, om vilka konsekvenser det kan ge.
 , hur farligt det är. Och nu när jag sitter hemma med Charlotta och så säger jag att jag ska börja sola för att bli lite brun. Faaan vad dum man är ibland. Man vet hur farligt det är men ändå utsätter man sig för det. Vi människor använder verkligen vår smarthet.

Nu ska jag åka hem till Mammi och Pappi och äta god mat för min bror fyller år idag. :) Grattis till dig.


Fredag den 13:e.


hej. Kortis dag idag i skolan. skönt. nu och jag bara hemma för att hämta en tjock tröja extra. Ska snart iväg igen, ska möta upp mamma vi ska äta lunch och shoppa lite :)
Idag är det fredag den 13:e känns så där, jag tror på allt sånt, så idag tar vi det väldigt lugn. Barnslig jag är men lika bra att vara på säkra sidan. hihi.



så här roligt väder var det imorse när jag titta ut. VÅREN du är välkommen nu!

SNÖ?

Vad är detta för väder? imorse när jag åkte till skolan så kändes det som att det skulle bli vår på riktigt, solen lyste och vinden blåste lite kallt, precis så är det på våren och nu söar det. GE MIG VÅR.

Det praktiska provet vi hade idag i skolan gick riktigt bra, vilket jag är väldigt glad över för att det väger in så mycket i kursens betyg. Så nu känns magen lugn igen :)

Nu ska jag lägga mig och vila en stund är helt slut. Kl 17 idag har jag tvättid. Segt. Men så är det när man flyttat hemifrån. Man visste in hur skönt man hade det när man bodde hemma förens man har flyttat. Men det är skönt att lära sig ta hand om sin tvätt själv, städa efter sig, handla den mat man ska ha. Betala sina räkningar osv. Det är mer att tänka på än vad man tror.

Vi hörs sen igen. :)


Prov - nervöööös

god morgon.
Nu ska jag strax åka till skolan, och idag har vi praktiskt prov i köket. Det går ut på att vi får en råvarukorg som inte inte vet vad den innehåller, och så ska vi göra en 3-rättrs mmiddag av den. Jag är så jälka nervös.. SÅ kommer dom gå runt och kolla och skriva vad vi gör. Man tänkter bara sluuuuta gloo. Prata istället. hihi.
Jag hoppas att det går bra  vi hörs efter skolan, om jag fortfarande lever då,. för jag är sjukt nervös.

tisdags mys!

hej :) jag har precis tatt mig en varm lång dusch, det var skönt efter bara en slappis dag. Jag var ledig idag från skolan så har bara njutit framför TV och datorn. Har klickat hem lite kläder på olika sidor. Tänkte visa sen. Det är så farligt att sitta och drömma sig bort på olika klädsidor. Man vill ha allting, om det ändå gick att få det. Men man ska vara glad för det man har, och det är jag!

Imorgon har vi projektredovisning i skolan så det blir en lugn och kort dag 9-12 ungfär, skönt. Men då är det bara att åka hem och sätta sig med Svenska talet i nationella vi har nu på måndag. Det är så mycket nu i skolan men bara denna och nästa vecka kvar, sen går vi ut på praktik i 5 veckor och efter det så väntar ett skönt lov på 1 vecka, och sen är det bara 4 veckor kvar i skolan som kommer vara dom slappaste på gymnasiet. hihi. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT, jag bill ha den 5 juni nu.

Nu ska jag dricka te och gosa i soffan, min älskling kom hem nu! Vi hörs snart igen.

dålig bild, men bättre än ingen iaf :)

RSS 2.0