äntligen!

nu ska jag snart krypa ner i sängen ska upp kl 5 imorgon bitti igen för nu drar vi till sälen :) oj vad jag har längtat! Så jag säger hej då tråkiga stenungsund för 1 vecka. Men tiden kommer gå så grymt fort tyvärr. Och jag har tappat rösten så får knappt fram några ord. kuuuuuul - NOOOOOOOOOOOOOT!

Ha det så bra och njut sista dagarna av 2008 för snart är det slut :) Då är det nytt år och nya möjligeheter. Vi hörs nästa år, det låter som jag ska vara borta hur länge som helst men det är bara en vecka gott folk..


PUSSS :)


 
                                                                                 2009 ;D WEEEEEHOOOOO! 
                                                        Det kommer hända så mycket detta år studentbal, studenten,
                                                                  flytta, börja jobba på heltid och massa mer roligt :)

JULLOV - äntligen!

imorgon börjar jullovet som varar i hela 3 veckor! Det är behövligt! Men ändå så har vi det ganska lugn i skolan, vi håller på med våra projektarbeten så vi får jobba hemma, men har jobbat idag så valde att jobba med projektet ikväll inte speciellt kul men pengarna behövs :)...
Är ni klara med all julklappar? Det är jag iaf, imorgon är sista dagen jag har på mej att handla inför jul och nyår så jag känner mig lite smått stressad! Har tyvärr inte fått den där julkänslan ännu!
Nu blir det kvällfika! pusss


Måndag!

Hej.. Kom precis hem från skolan, vi hade sovmorgon idag och det har vi tis,ons& tors med så jag klagar inte och på Fredag så blir det jullov som varar i hela 19 dagar, u´nderbar :)

Vi satt hela klassen idag och pratáde om att åka på någon utlandsresa tillsammans som en studentresa, hur kul skulle inte det var. sola och bada eller dagarna .. HAHA eller kanske lite mer fest? Det hoppas jag på iaf ;p
Vi har sunny som förslag känns mest prisvärt, det är ju billgit där iaf ;p Men jag hoppas att alla kommer kunna följa med isf, så nu sprar ni klassen, okej? :)

Alex kommer snart hem från jobbet och då blir det en sväng ner till torget för att lköpa dom sista julklapparna. Och så ska jag kolla på lite till mig själv också! Men vi var och kollade på en lägenhet idag som jag verkligen älskar och blir det den så blir det att hålla i pengarna kommer blir tufft första månaderna med hyran och allt för jag går ju fortfarande i skolan, men jag känner det är fan värt att leva fattigt ett tag för vill ha min egna lägenhet nu nu nu... 
 
Ikväll blir det träning så vi hörs efter det, får se hur mycket jag orkar och kan röra mig idag har en jävla träningsvärk ;p
pusssss(L)

söndag!

hej :) Blev inte så mycket sömn denna helg, igår var jag fyllechaffis åt mina älskade vänner men vad jag man inte för er, skönt att vara nykter och skratta åt er istället :) idag är jag verkligen jätte trött har vart i fullgång hela dagen. Först var vi på torget och kollade agnes och darin från idol, dom var hos oss i lilla stenungsund och sjöng! :) kulkul...
Efter det så bar det av till träningen och jaa det var segt en söndag men skönt! Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla OC, like always! Ha en trevlig kväll, puss <3


kärlek


min stora kärlek som jag älskar över allt annat! Vad skulle jag göra utan dej min alexander. Du är ovärdelig!

bra start på dagen

det var otroligt skönt att komma iväg och träna idag :) så nu känns det kanon.. Jag ska snart köra mamma o pappa till några kompisar och har även lovat att hämta dom. Så snäll är jag! ;p Ikväll blir det nog hem till rickard som vanligt, vi är alltid där, typ. Men så mysigt att alla kan vara tillsammans, älskar att vara tillsammans med er allihopa men mest SANDRA, hihi :)
Men innan det så blir det hem till alex för middag med hans familj, ha en trevlig kväll så hörs vi lite senare :)

puss

Lucia

God morgon, nu ska jag snart iväg  på lucia-coren på sportlife :) Det blir lussetåg och mys och såklart träning! Kvällen igår var jätte mysigt och kevin vann! GRATTIS.. Han var helt klart bäst...
Efter träningen så ska jag hem och fixa  mej lite snabbt och sedan tillbaka hem till alex, det blir middag och så här ikväll :) Men vi hörs  lite senare idag! puss


mysmorgon tillsammans med dej min älskade!

idol-fredag!

Hade ingen bra överskrift så fick bli något bara! Nu håller jag på att göra mig iodrning lite smått för att snart åka till rickard  där sandra väntar helt förtvivlat på sin älskade jossefin! Men jag kommer snart gumman! :) (L)
Där blir det mys och vi kommer ´nog tillbringa kvällen där med för det händer inte mycket i lilla Stenungsund!
TYVÄÄÄÄÄRRRR!
Men jag hoppas att ni får en trevlig kväll så hörs vi senare eller imorgon :)
kraaam!



ni är galet söta tillsammns!  Sälen nästa :)




sälen nästa :)


sälen nästa :)


sälen nästa :)

Dom här goingarna ska jag umgås med ikväll och det
är halva styrkan inför sälen men hittade tyvärr inga kort på dom andra men det kommer :)
Ha nu en trevlig kväll allihopa! :)

Fredag

Idah är min dag helt full. Jag Börjar skolan kl 8:30 och slutar 18:30 det suger verkligen! Vi har julbord i skolan och har flera sitningar idag! Men efter det så blir det myskväll med Alex, sandra, victor rickard och kevin. Det blir räkor och mys :) Jag älskar våra mysiga kvällar och söndagar :)

Nu blir det lite morgonfik vi hörs ikväll :) PUSSS



Torsdag!!!!!

God morgon :) Iag har vi projektdag i skolan vilket inebär att vi får vara hemma och jobba skööönt :) Men måste ändå till skolan en sväng och hämta lite böcker och så. Men jag fick ju sovmorgon iaf :)....
Dax för frukost..,.. PUSS

dålig update !

jag är verkligen usel med att uppdatera bloggen på helgerna, men har verkligen inte haft tid! I lördags var det full rulle hela dagen.mtade upp Matilda kl 10:30 och då åkte vi och bowlade sedan åkte vi direkt till Liseberg där vi hade en heldag med massa mys och goa skratt! Bilder får ni se sen :)
Och i går (söndag) så hade vi en sån där myssöndag som vi börjat ha med "gänget", det är så mysigt. Först var vi på torget och fikade och kollade lite affärer och sedan åkte vi och käkade på Ti amo, jäte gott men tyvärr så har vi alltid något att klaga på när vi är där. Min mat var kall och kevins med! Så tråkigt tycker jag!

Jag kom precis från träningen, det var jobbigt men skönt att komma igång igen! Så skönt att träna tillsammans med någon då peppar man varandra liksom, visst sandra?!
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta en goo kvällsmat! Hörs senare eller imorgon så får ni se lite roliga bilder från Lördagen :) PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS             

jag tänkte ta med mig kameran nästa gång så får ni se hur grymt starka vi är, noooot!
eller vad säger du sandra lite snygga bilder när vi svettas som mest?! ;p

äntligen

jag fick hem min efterlängtade klänning idag som jag har väntat på hur länge som helst! Min nyårsklänning, den är helt underbar satt lika fint som jag hoppades på. Men om ni ska beställa något från stylebystars tänkt på att storlekarna är ganska stora..


visst är den fin? :)


en lugn fredag

jag har precis kört matilda, kajs och anna till julbord.. jag skulle igentligen följs med men jag hoppade det idag. Imorgon blir det party matilda fyller 19 så vi har hittat på massa roligt :) Men det får ni veta imorgon.

Så ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt med mamma, robin och alex. Blir en riktigt lugn och myskväll:) Vi har köpt räkor och gott bröd som vi ska käka. Och självklart kolla idol, vem åker ut ikväll? Jag hoppas tyvärr på alice hon är jätte duktigt men gillar ROBIN B och KEVIN mer.. Men vi får se ikväll hur det blir...

Dom ringde från espresso house idag, och vet ni....? JAG FICK JOBBET ;D Så glad blev jag så jag börjar redan på tisdag. ska bli så himlans kul. Och dom har så bra system där, jag börjar jobba i stenungsund och sedan när jag kan allt så har jag möjlighet att börja jobba extra i göteborg med om dom behäver folk. Man är liksom anställd över allt inom espresso house så det är kanon:) så nu får ni komma och fika hos mej..




Vi hörs senare snyggingar, pusss

Fredag Morgon!

Uppe i tid idag, men jag är fortfarande sjukt trött. Så nu ska jag sätta mig och äta en lugn och go frukost! Blir nog stekt ägg på en macka. Idag har vi  kök hela dagen, ganska fgott faktiskt, slippa itta still i ett klassrum nu kan man göra lite som man vill! Nej kanske inte.. ;p Vi håller på att förbereda julbordet som börjar nästa vecka i skolan!

Dax för frukost :) :) :)
Vi hörs när jag är hemma igen och slutar kl 15 idag så är hemma runt fyra tiden..!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Myskväll med älskling!

Nu har jag precis käkat lite god mat, det blev kyckling, pommes och någon vitlökssås, ni som känner mej vet ju hur mycket jag älskar vitlök.
Nu ska jag ta mej en dusch och sedan gosa ner mej i soffan bredvid alex och glo en bra film, tyvärr inte MammaMia.. Så här en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon igen :)


jag  känner att jag är lite dålig på att ladda upp bilder här i bloggen! Men här får ni några, mer kommer imorgon! :)



min älskade alexander, <3



tillsammans så är vi bääääst! <3



vi har alltid varit bästakompisar och det kommer vi alltid att vara <3



vi är allitd lika snygga tillsammans, ;p <3


Jag tänkte försöka börja blogga lite på morgonen med men jag är så himlans trött på morgonen så jag ligger kvar i sängen så länge som det går så jag hinner alltid precis till skolan! ;p

PUSSSSSSSS J !!!!!

Torsdag!

Redan torsdag gud vad veckorna går fort, men jag klagar inte för jag längtar till jullovet då jag åker till sälen :)
Jag kom precis hem från min anställningsinterljuv med esspreso house, gud vilken trevlig tjej jag fick träffa, hon var super gullig :) För övrigt så gick den jätte bra, och hon verkade nöjd. Så det är bara att hoppas att dom ringer snart och säger att jag fått jobbet :) HOPPPPAS!

Nu väntar jag på älskling för vi ska laga lite mat och sedan kolla på någon bra film, jag har inte hunnit se MammaMia ännu så det kanske blir den :)

Vi hörs senare kanske, beror på hur mysigt jag & alex har ikväll *hihi* puuuussss

....

nu kom ju tisdagens inlägg upp med. Konstigt. Blogen verkar inte riktigt fungera som den ska ;p
Just det. Idag har jag nästan handlat klart alla julklappar, några kvar! Jag tycker det är så himla roligt att ge bort presenter, så kul att ge folk något speciellt från en :) <3

vi hörs senare :)


Tisdaaaag ;D

Jag får börja med att gratulera världens bästa kompis som klarade kör´kortet idag, GRATTIS gumman :) Så glad för din skull. nu är du lika bra som mej ;) haha!

Så idag har jag varit på torp med sandra hon körde;) Vi har det som tradition när vi klarar körkortet, ;p Men nu blir det inte så mer itanke på att båda har fått det;p

Efter att vi kommit hem från torp var jag så hungrig så jag ri´ngde julia så vi åkte ner tuill kinan och satte oss :) GOTT var det! Nu ska jag ta mej en dusch och sedan plugga, vi har alockoholhateringsprov imorgon, det är den roligaste kursen i skolan, älskar den... Så provet kommer nog också gå bra!

Ha en bra kväll, pusss

Måndag 1 December :)

Imorse var det segt att gå upp, det var kallt och mörkt ute och jag var väldigt trött! Denna dag har inte varit min lyckodag!
Vi hade Konditorkurs sista lektionen så hade jag glömt låsa in mina skor i skåpet och tror ni inte på fan att någon jävel roade ig med att sno dom då! Åhhh blir så trött på idioter som inte kan skilja på mitt och ditt. Jag älskade dom skorna och dom var helt nya! Det är så himla tråkigt bara, för vi har eget omklädningsrum och det måste vara någon man känner.. Det är bara vi som kommer in där liksom! TRÅKIIIGT ÄR DET! 

Iaf efter skolan så åkte jag hem till julia och så lagade vi lite god mat och pratade en hel del.. Det behövs ibland, man behöver prata av sig.  Och så ringde dom från espresso house, jag hade sökt extrajobb där, så jag ska dit på anställningsinterjuv  på trosdag, så håll tummarna för mig. Det skulle vara grymt roligt att få jobba där och lära sig att göra lika gott kafe som dom gör där :)

Nu börjar desperate housewives det är kul :) Så har en bra kväll. Vi hörs imorgon,
PUSSSSSSSSSS!

RSS 2.0