söndag!

kom precis hem från jobbet började klockan 8:45 i morse och slutade 19:30, så nu är jag trött.
Jag ska ta något att käka och sedan en dusch och efter det så blir det sängen för mej vill jag lova. Skolan börjar ju imorgon igen, inte varit där på 6 veckor nu, ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka.. Tro det eller ej. Jag räknar dagarna till studenten nu... Inte långt kvar. åhhhhh ge mej 5 juni nuuu.


Men ha en bra kväll allihopa. Vi hörs imorgon igen..


Nu känner jag mej tråkig, men en ny dag imorgon, och det betyder nya inlägg :)

PUSS OCH GODNATT!



Alexander Bryngelhed. du är mitt liv, min värld.
Jag älskar deeeej!

PartyLördag :)

jag sitter och försöker få iordning på min design i bloggen, men jag är verkligen urkass på det ;p
Dessutom så har jag verkligen inget tålamod att sitta och greja med sånt. Jag blir bara sur när det inte funkar som jag vill!

Kvällen igår var väldigt lugn, jag hämtade upp sandra efter att hon slutat sin praktik, så gick vi och handlade lite och sedan så åkte vi hem till henne och laga mat, tacos blev det. :) Sen var kl redan 8 och IDOOOOL började, så bra var det igår, det bästa var att johan åkte ut! Han är en jätte go kille och duktig men inte som dom andra som är kvar! Han hade gjort sitt liksom! Jag hoppas verkligen att Robin B vinner, han är SNYGG OCH BRA ;D Nu fick han ju sin bil iaf, :) Grattis till dej! 



När klockan var runt halv 3 inatt så åkte jag och hämtade min fulla älskade pojkvän. Du är så söt när du är full älskling :) ;p  Jag älskar dej mer än något annat  <3                    

jag slutar jobbet om  30 min, då kommer alex och hämtar upp mej så ska vi åka till kinan och sätta oss och käka lite god mat och ha lite mysigt :) Efter det så ska vi iväg på 20-årskalas, kul :) Det blir en lugnt med go kväll hoppas jag på med lite vin och goda vänner.. Jag ska ju tyvärr upp och jobba tidigt imorgon så för mej blir det väldigt lugnt..
Vad ska ni göra ikväll?! =)


Vi hörs senare eller imorgon efter jobbet! Ha det bra, puss j

Lunch och shopping!

Jag kom precis hem och sitter i telefon och väntar på att få tag i någon på telenor min telefon har gått sönder. buuuh :( allt tar sån himla tid där tycker jag, dom jobbar segt ;p nej då det är många som ringer och dom jobbar så fort dom kan..

Efter lunchen med chatrin som gick bra, så  gick jag förbi gina en sväng och träffade sandra och därifrån så fick jag med mej en ursnygg kjol och en snygg tröja! Jag ska ju inte handla till mej själv nu när julen närmar sig men det är ju svårt när man går och kollar och hittar så mycket snyggt. Så jag tänkte lite för man unna sig själv :) 
 
Jag skulle igentligen gått ut ikväll men känner att jag inte orkar det, ska jobba imorgon och på kvällen ska jag till emmelie men blir en lugn kväll där med för min del, jobb på söndan med :( blää. Men pengarna behövs vill jag lova ..!

Jag får åka in till göteborg och lämna in telefonen, så jag drar mej :)
Vi hörs senare, pusss j


seen!

Vaknade nu och jag ska iväg på lunchmöte kl 12! gash.
iaf förlåt att jag inte visade bilderna igår men jag komer hem så sent och var fruktansvärt trött men nu kommer lite bilder iaf. Håll i er. Man ska inte bygga pepparkaksslott efter några glas vin! haha ;p Tack tjejer för en trevlig kväll iaf :)




som sagt julia tyckte det var för trångt på bordet så hon valde att flytta ner på golvet! Gud vad det såg ut när kvällen var slut! ;p


och så här blev slottet inget vidare men vi tappade tålamodet efter att ha hållt på i över 5 timmar med detta så då limmde vi bara ihop det så det stog upp! gud vad fult asså! Men vi försökte iaf och det är huvudsaken ;p


julia när hon ska börja göra lussekatter, men det blev andra mönster på degen med, kolla in!




kolla längst upp i vänster hörn så förstår ni hur mogna vi är! ;p


Tack för en jätte trevlig kväll tjejer även fast inget blev som vi tänkt oss! Men vi hade trevligt iaf ,;p
Nej nu måste jag verkligen dra! jag är jätte seeen. Vi hörs sen :) puss

update frånlussebak!

lussebaket flyter på ,menså bra blir det inte kan jag inte påstå iaf ;p
ni ska få se bilder sen, nu har vi flyttat ner på golvet med pepparkaksslottet förbordet var för litet ;p haha.
Jag lovar ni ska få se biler sen, haha! Rolig kväll. Back to work! kyss!


Lusse Bak!

Nu kom vi precis hem till julia, dags att sätta igång med bakningen men först så ska vi laga lite mat,i är vrålhungriga! ;p
Jag httade en julklapp idag till mammi :) Så köpte jag lite små saker till mej själv med, alltid roligt!hihi.
Nu vill julia sätta igång så vi hörs senare, lovar lite bilder då med :)

Ha en trevl kväll så länge! :)

puuuuussss j ...


julklappshandel :)


Nu är jag färdig för att åka och kolla lite julklappar, jag vet vad mammi och paplpi önskar sig iaf så får se om jag hittar det idag så fall blir det 2 julklappar med mig hem och några till om jag har tur :)

Hade tänkt att hinna med en sväng på sport life idag också, men jag känner inte för att träna just nu, jag är inte motiverad och det måste jag vara för att kunna träna, annars går jag bara runt på gymmet och slappar och kollar när alla andra tränar och det känns onödigt, så jag tar det lugnt med träningen ett tag nu tills jag känner för det igen helt enkelt!

Vi hörs lite senare, julia har dator hemma hos sig så jag lånar nog den en sväng och berättar hur det går med vårat slott, håll tummarna för oss, puss&kram <3

GodMorgon!

Jag vet inte vad jag gör uppe så här tidigt idag jag som har lov och allt, men nu slipper jag ju sova bort varje dag av det!
Min dag ser väldigt lugn ut, vid 14 tiden så ska jag hämta upp julia idag, vi ska baka lussebullar och ett pepparkaksslott, lägg märke till slott! Jag har inte en aning om hur man gör jag är inte direkt konstnärlig av mej, men julia har bestämt sig, hon ska ha en jävla slott ;p haha! Vi får se hur detta går. Jag lovar att ta bilder så ni får se hur det blev...



Nu ska jag ta och göra iordning lite frukost jag är hungrig. :)
Det blir nog en sväng i lite affärer idag med det hinns alltid med, julen närmar sig.
Och julklappshögen växer.  

jul på liseberg och ju bara så otroligt mysigt, jag älskar det! Man får sån otrolig julkänsla när man går där inne, blir nog en sväng in med vänner och en med alexander iår, två gånger är ju alltid mysigt :) 


vi har tur som bor i göteborg och så nära liseberg, det är så otroligt mysigt på vintern! 


Vi hörs lite senare, pusss j !

1 månad kvar!

Hej :) Nu sitter jag på jobbet och slappar, finns inte så mycket att göra! Jag slutar kl 8 ikväll, trååk! Men jag behäbver pengarna nu vid juletid och allt. JULKLAPPAR! Jag har verkligen inte en aning om vad jag önskar mej iår, men jag kommer nog snart på tusen saker som jag vill ha. haha ;p Jag älskar att ge bort julklappar lika mycket som jag älskar att få julklappar, så har redan börjat småhandla lite. Det är så kul att se hur glada nära och kära blir när dom öppnar sina paket! Vad önskar ni er i julklapp?! :)

Nu är det drygt 1 månad kvar tills vi åker till sälen! Jag ska ju fira min nyår där uppe i år och det kommer bli hur mysigt som helst! Men jag hatar att vänta jag vill åka nuuuu. Jag väntar på min nyårsklänning som inte ha kommit ännu och det var nästan 1 månad sen jag beställde den! Dåligt tycker jag!

Vi hörs senare! :) PUSSSSSSSSS



Sandra vi kommer få grymt roligt där uppe, fest skidåkning och lite mer fest! Eller vad tror du gumman?!
Jag hoppas att du läser min blogg nu när jag lovat att skärpa mej med uppdateringen ;) Du är söt.

vill ha något eget!

Nu har vi varit iväg och planerat lite inför sälen, det kommer bli jätte bra! Efter det så åkte vi ner och  kolladelägenheten, det är nära nu, =) jag längtar till at få flytta till något eget! Ha mina egna regler, göra som jag vill! I´nte för att jag inte trivs hemma men det är alltid skönt att ha sitt eget.. Eller hur?!

Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla några avsnitt av OC, jag älskar det!
Ha en trevlig kväll allihopa, pusssssss j


det stället är bara så mysigt, vi var där varje kväll och drack goa coktails=)


ge mig sommar, nu nu nu! Visst är jag brun? så choklad brun skulle jag vilja vara året om. älskar de.

Hemma från praktiken!

Hej :)
Äntligen hemma igen, idag var det en väldigt lugn dag så det blev mesta dels städ, tråkigt men det var faktiskt ganska skönt slippa stressa hela tiden, för det är precis vad man gör hela tiden i mitt yrke. Efter att jag slutat så åkte jag till min frisör för att beställa tid för klipp och färg, det behövs och kul att sämma bort sig lite och känna sig lite extra fin innan jag åker till stockholm, jag läängtar det kommer bli jätte kul att bara komma dit en helg.

Jag frågade alex igår om vi inte skulle flytta till en lägenhet i stockholm istället, men det var han inte lika sugen på som jag! Jag älskar stockholm. Men vem vet han kanske ändrar sig en dag, ?!

Nu ska jag laga lite mat innan jag ger mig av igen! tyvärr så hinner jag inte träna idag kom lite saker emellan, men imorgon ;) Vi hörs sen, puss j



Nu är det verkligen vinter ute fick skrapa rutorna inna jag åkte imorse och usch vad kallt det är ute, buuuuurrrr!

Måndag

God Morgon :)
Jag somnade nog inte förens kl 12 igår, tyvärr. Men filmen var ju inte slut förens 23.40. Nu har jag precis käkat frukost och ska snart ge mig iväg till praktiken, sista veckan! skönt skönt skönt. Jag saknar faktiskt skolan nu, alla kompisar gemenskapen liksom. Jag slutar kl 17 som vanligt idag och efter det så blir det träning, måste komma igång nu på riktigt, annars blir det inget bra ;p

   
jag saknar grekland, det var våran första resa tillsammans,
vi hade det underbart, visst älskling?!


Nej nu måste jag dra, ha en bra dag, puss j

gratis makeup!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=111991.
Vem tackar nej till de, det är helt gratis att bli medlem så gå gärna in och kolla! Smink är dyrt men är värd investering, visst?!




ladder 49

God kväll :)
Nu är jag hemma, har legat och slappat framför tv:en och ännu mer blir det för världens bästa film är börjat på kanal 4 ladder 49 jag älskar den, men den är sorlig. Ändå sitter jag här framför datorn, men har sett den tusen gånger så jag händer fortfarande med... 

 

Det har varit en väldigt lugn helg för mej, kände att jag behövde det, men nästa helg blir det full fart hela helgen, för ni har vell inte glömt att jag pker till stockholm på fredag?! =)
Jag ska jobba en del i veckan kommer knappt hinna packa vi åker redan tidigt på morgonen på fredag så jag måste fjeska med min handledare om jag kan få vara ledig på fredag, och jag hoppas inte att det är några problem.

Nu tillbaka till filmen ska nog krypa ner i sängen och se klart resten, mycket goare att bara kunna somna sen..
Ha en trevlig kväll allihopa, vi hörs imorgon igen! puss&kram joss<3

söndag

hej bloggen :) Idag tog jag en väldigt lååång sovmorgon, gick ur sängen halv tre, känns sådär att sova bort en hel söndag men ibland behöver man bara sova ut, och det kommer fler söndagar, jag lovar ;) Jag kom precis in jag och alex har varit ute på långpromenad med gustav i det fina vintervädret! jag längtar efter en egen lite unge att ta hand om! Som är min och alex. Snart kanske :) hihi

Vi ska snart bige oss bort till rickard där ska vi planer lite smått inför sälen, det närmar sig. Vi ska fira nyår där uppe, vi  åker det 28:e och kommer hem den 5:e, det kommer bli hur grymt som helst, jag lovar!


ser det inte härligt ut?!


jag älskar sälen!

Imorgon börjar jag min sista vecka på praktiken, ska bli hur gött som helst att slippa jobba gratis, har gjort det i 6 veckor nu jag vill tillbaka till skolan och avsluta mitt sista år! Men först så väntar det e´tt skönt lov på mej, som jag har v 48, det är mitt höstlov vi fick inte ha det v44 som alla andra för dumt att ta en vecka ledigt mitt i praktiken, så nästa vecka ska jag slappa gärnet och vila upp mig in för skolan, =)


puss!

kärlek

är inte kärlek det bästa som finns, bara få kyssa någon när man vill,  gå och lägga sig tillsammans någon varje kväll, vakna upp tillsammans med den man älskar mest på denna jord?! Veta att man alltid har någon att krypa ner hos när allt annat känns skit. När den man älskar håller om en tills man somnar, när man gråter, när man skrattar! ALLTID med andra ord. Det är det mest underbaraste som finns tycker jag, och nu ska jag krypa ner hos min älskling och pussa honom tills jag somnar! God natt <3



kärleeeek


du och jag älskling! <3

lördagkväll

Igår var jag bara hemma och slappade framför OC och åt godis med alex. Det blir nog ungefär detsamma idag kan jag tro, jag känner inte för någonting just nu. Vill bara vara för mej själv! Jag vet inte varför och det är jobbigt för vad ska man säga liksom! Jag mår inte bra... Men det går nog snart över hoppas jag på! Jag åker ju till stockholm nästa helg, ska bli skönt att komma bort en helg bara från allt.



stjärnos på is

HEJ =)
Nästa helg åker jag till stockholm för att kolla på stjärnor på is, det ser jag framemot..
Vi åker redan upp på fredag morgon och stannar till söndag. SÅ jag kommer hinna med lite shopping och jag hoppas på utång med :)  Jag sitter och kollar några hotell, men det finns ju så många, men i stan blir det iaf..
Jag har inte varit så intreserad av programet hitils men jag fick ju biljetterna så det ända jag behöver stå för själv är resan upp och hotell, så man tackar ju inte nej, speciellt inte till att åka till stockholm, visst?!



jag hejar på marcus han är ju bara så grym!  Så jag hoppas inte att han
pker ut ikväll ;p




Och dom här två, vad ska man säga, ni är hur sköna som helst!  =)


nyårsklänning

Jag har hittat världens finaste klänningar, jag tänkte till nyår, lite tidigt med det går fort nu så lika bra att vara ute i god tid.. Jag ska ju tillbringa min nyår i sälen iår, kommer bli hur grymt som helst med världens goaste gäng.


449:- på stylebystar, är den inte underbar?!



399:- på stylebystars, jag älskar den...


kryssning

Idag ringde jag till sténaline som jag ska boka kryssningen med och det blir en julklapp till baby, var tror ni, kommer han bli glad? (jag hoppas de). ´Vi har ju pratat om det en del så det blir han säkert..
Mysigt när julen börjar närma sig mer kiel är så himla mysigt på vintern.

Nu ska jag läJag älskar verkligen den serien den är grymt bra. Så nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla första säsongn igen, typ 10;e gången ;) jag tröttnar aldrig! Vi hörs senare, puss j


jag älskar oc !!!


alexander <3

jag älskar verkligen dej obeskrivligt mycket! Tiden tillsammans med dej har varit den bästa i mitt liv. Du och Jag älskling...

jag älskar verkligen dej obeskrivligt mycket! Tiden tillsammans med dej har varit den bästa i mitt liv. Du och Jag älskling...

heeeey!

Idag är den segade dagen på länge. Jag okar och känner inte för något. Vet inte varför. bläää!
3;e veckan på praktiken, jag saknar faktiskt skolan nu, alla kompisar. Man hinner inte ses någonting nu liksom, alla jobbar olika tider. Och vi som fortfarande går i skolan har det faktiskt ganska bra, bättre än vad vi tror att vi har det.
Men klart sedan när vi gått ur skolan med utbildning så tjänar man sina egna pengar, man flyttar hemmifrån man tar hand om sig själv, och det läääängtar jag som en tok efter, att ha mitt eget liksom!

Ja just det, måste berätta om lördagen lite snabbt, den började med att jag åkte hem till sandra vid 18 tiden och vi började dricka lite och pratade om allt möjligt innan de andra tjejerna kom. Vi ses inte så ofta nu för tiden gumman, jag saknar oss!
undetiden gjorde vi oss iordning och sedan kom de andra och vi sjöng singstar, usch vad illa det lät tjejer. SORRY ;)
Sedan var det dags att dra ner til plankton där festen höll till. Så mangan och rickard kom och hämtade oss, snällt killar.
Det gick ganska fort ner med bilarna och när dom stannar för att släppa av oss så kommer cevilpolis och stannar bredvid oss, och killarna fick blåsa och så, men som TUUUUR va så klarade dom sig utan böter eller något. Riktigt schysta polisar som tur va för killar ni körde alldeles för fort. Men denna gngen gick det bra iaf :)
Sedan inne på Plankton så hade vi en super trevlig kväll, tack tjejer!

Nu så ska jag krypa ner i sängen och gosa ner mej, känns som jag håller på att bli sjuk, typiskt!
V i hörs senare kanske, PUSS!


RSS 2.0